Empresa

Temps de Vins és una empresa dedicada a la venda i distribució de vins, caves i destil.lats.
La nostra àrea de distribució es centra principalment en la província de Barcelona, i mes concretament en les comarques de l´Anoia, Bages, Baix Llobregat i Barcelonès.
 L´any 2018, ampliem magatzem i obrim una botiga Cash&Carry, on poder comprar els productes que distribuim i d´altres relacionat amb el món del vi.
Disposem del magatzem amb venda directe mes gran de la comarca, 600 m de magatzem/botiga, dedicats exclusivament al món del vi, on, a més, tenim gran varietat de caves, licors, olis i vinagres.

                                                 

 

.La història comença sobre l´any 1898, quan el besavi Ferrer comença a comercialitzar amb vi, a la petita població de Carme.

El seguiria el seu fill i després el nét, que obriria mercats fora del poble, montant l´empresa Bodegas Ferrer, que mes tard es convertiria en Bodegues Anoia.

Anys després, el besnét, en Josep, decideix tancar la bodega i dedicar-se exclusivament a la distribució de vins d´altres bodegues.

L´any 2012 neix Temps de vins

                              

 

 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad